سلام ببخشید کالباس خانگی درست کردم با پلاستیک مخصوص کالباس بعد سرشو محکم با بند بستم ۱ساعتو نیم جوشاندمش الان که در اوردم میبینم یه کم آب داخلشه این طبیعی هست یا خراب شده ولی از جایی که بستمش اصلا آب وارد نشده چند دقیقه باید بذارمش داخل یخچال ممنون میشم راهنماییم کنید
توسط فردین قنبری در تاریخ 1398/04/21
با سلام
سوسیس را بیشتر از ۴۵ دقیقه بخار پز نمایید نجوشانید
سپس ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد در فریزر قرار دهید
با تشکر ،
پاسخگوی شماره 11
پاسخیاب
توسط پاسخگوی شماره 11 در تاریخ 1398/06/13