logo
search-icon

سوالات شما در پاسخ یاب بی پاسخ نمی مانند!

پاسخگویی آنلاین به تمامی پرسش های شما

در حال حاضر سایت پاسخ یاب صدها کارشناس پاسخگوی فعال دارد که پاسخگوی تمامی سوالات شما در زمینه های مختلف کامپیوتر و اینترنت ، سوالات پزشکی ، سوالات حقوقی ، سوالات آشپزی و نیز سوالات و درخواست های مربوط به دروس و تمرینات و پروژه های دانشگاهی می باشند.

مدتی است که می خواهم لاغر شوم ولی کم خون هستم و همچنین نامزدم قدم 164 ووزنم 84عروسیم 6 ماه دیگه است 3 سال بخاطر کم خونیم از ترس اینکه کمتر نشه چاق شدم کمکم کنید تو وقت کمی که دارم لاغر شمدر صورت وجود کم خونی بر اساس نوع کم خونی داروی مناسب را با نظر پزشک مصرف کنید و در صورتی که کم خونی فقر آهن دارید بیشتر از مواد غذایی گیاهی که دارای آهن هستند مانند ( سبزيجات داراي برگ‌های سبز تيره و پهن مثل اسفناج، حبوبات و ميوه‌های خشك مخصوصا برگه زردآلو)استفاده کنید. شما 24 کیلو اضافه وزن دارید و حداقل برای کاهش وزن نیاز به 6 ماه رعایت رژیم غذایی استاندارد دارید.

با سلام دختری 10 ساله دارم می خواستم ببینم قد و وزن ایده آل برای او چقدر است ؟در ضمن دخترم از آمپول هورمون رشد استفاده می کند

زمانی که در حال نصب بعضی نرم افزارها یا بازی ها هستم با Error 1335 مواجه می شوم و نصب آن کامل نمی شود. چگونه می توانم نصب کنم؟

چگونه می شود دکمه Hibernate را در کنار دکمه های Restart ، Turn Off و Standby اضافه کنم؟

لطفا طرز تهیه غذای چیکن ستراگانف را با توضیح دقیق و ذکر مواد لازم را توضیح دهید ممنون می شوم ؟

آش رشته ی من پس از سرد شدن به شدت غلیظ می شود.علت آن چیست ؟

اگر ممکن است نشانه های آلزایمر را بگویید ؟

چگونه حجم عکس را با فتوشاپ کم کنیم ؟

لطفا دستور تهیه موس شکلاتی که راحت باشد را بدهید ؟