logo

پخت لازانیا

سلام.وقت به خیر.
میشه برای وقتی که مهمون داریم و میخوایم لازانیا درست کنیم همه مراحل تهیه لازانیا رو انجام بدیم و اون رو توی یخچال بزاریم و فقط موقعی که میخوایم برای شام سرو کنیم اون رو از یخچال دربیاریم و بزاریم توی فر تا بپزه؟
اینجوری مشکلی برای لازانیا ایجاد نمیشه؟خراب نمیشه؟

با سلام
چون مایه ی لازانیا وقتی میخاید توی ظرف بزارید داغ هست شکل و شمایل خوبی داره و بعد هم که توی فر میره شکل جذابی میگیره
ولی وقتی توی یخچال میره چربی ماسیده میشه و ممکنه بعد شکل اولیه رو نداشته باشه
ولی از نظر سلامت مشکلی پیدا نمیکنه و فقط و فقط ممکنه از نظر ظاهری خیلی کم تغییر شکل بده

با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب