باعرض سلام من سوسیس خانگی را درکاورهای مخصوص درست می کنم ولی بعد از مرحله بخار و گذاشتن داخل یخچال برای استفاده که از کاور خارج می کنم خیس هست وبعضی قسمت های آن حالت لزج مانند داره لطفا بفرمایید اشکال کجاست؟
آیا باید بعداز مرحله بخار ازکاور خارج کنم وبعد برای سرد شدن داخل یخچال بگذارم؟
با سلام
چه مدت بخار پز میکنید ؟ بهتر از بیشتر از ۴۵ دقیقه بخار گذاشته شود
خیر بعد هز بخار از کاور خارج نکنید و به فریز منتقل کنید
با تشکر ،
پاسخگوی شماره 11
پاسخیاب
توسط پاسخگوی شماره 11 در تاریخ 1398/06/13