آیا خوردن زرشک در زمان بارداری خطر دارد ؟
با سلام
بله زرشک باعث انقباض رحم و سقط جنین می شود
کلا در زمان بارداری یکسری مواد باعث سقط می شوند :
گلپر
پونه
بابونه، افسنطین، سداس، کدوی تلخ، نعنای کوهی و مینا
زعفران، جعفری، غوره، آب غوره، مارچوبه، زیره، سیاه دانه، دارچین، مسهل.
غذاهای مانده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سم هاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده به کلی ممنوع است.
* بانوان حامله چنانچه کرفس میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع گردد.
* بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.
* خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.
با تشکر ،
پاسخگوی شماره 61
پاسخیاب
توسط پاسخگوی شماره 61 در تاریخ 1395/06/08