با سلام
من یه وبسایت آزمایشی راه اندازی کرده ام البته با web builder .میخواستم روی پوشه images رمز بذارم که هر وقت کسی توانست ادرس دامنه رو به صورت مثلا www.zabanyar.gigfa.com/images وارد کرد در هنگام ورود به پوشه ،خطا نشان دهد.ممنون میشم راهنمایی ام کنید .با تشکر.
با سلام
فکر نکنم رمز گذاری روی یک پوشه را با web builder بشه انجام داد. البته من با ابن برنامه کار نکردم
ولی میدونم که رمز گذاری توسط برنامه مدیریتی و پنل شما انجام میشه. مثلا اگر از c panel استفاده کنید امکاناتی در اختیار شما قرار میده
با تشکر ،
رضا دادخواه
پاسخیاب
توسط رضا دادخواه در تاریخ 1397/01/15
دوست عزیز.منظور من طراحی وب با برنامه خاصی نبود.فرقی نمیکنه اصلا شما وردپرس رو در نظر بگیرید.فرضا من میخوام روی یکی از پوشه های ورد پرس مثلا (images) به ادرس www.example.com/images رمز بذارم از چه طریقی میتونم انجام بدم.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.البت این کارو با direct privacy تو کنترل پنل انجام دادم.ولی به جای اینکه محتوای پوشه images رو غیر قابل دسترس کنه کل محتوای وبسایت رو از کار میندازه منظور عکس های موجود در پوشه رو نمیاره
توسط حامد در تاریخ 1397/01/16
با سلام
بنده آدرس 3 سایت رو میفرستم ببینید جواب میگیرید یا خیر
اگه جواب نگرفتید بگید تا یه راهکار دیگه پیدا کنیم
https://mihanwp.com/my-private-site/
سایت بعدی
https://mihanwp.com/wp-admin-password-protect/
سایت بعدی
https://mechanicwp.ir/password-protected-plugin/
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/16
ممنون از راهنمایی تون.ولی بذارید کامل توضیح بدم فرض کنید تو یکی از پوشه ها مثلا (dl1) به ادرس example.com/dl1 رمز گذاشتیم بعد از اینکه کاربر نتوانست لاگین شود پیغام "Unauthorized This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required. " نمایش داده نشود و مستقیم به صفحه ای خاصی هدایت شود.البته واسه اینکار میدونم که از طریق directory privacy رمز میذارن و بعدش یوزر و پسورد تعیین میکنن که هر کسی یوزر و پسورد داشت وارد شود در غیر اینصورت خطلایی که قید کردم نمایش داده شود ولی من میخوام به جای اون صفحه و با اون پیغام به صفحه ای که من تعیین میکنم هدایت بشه. ممنون میشم منتظر پاسختون هستم. باتشکر
دو فایل ضمیمه
توسط حامد در تاریخ 1397/01/16
اون که شما میخاید به یه صفحه دیگه هدایت بشه شما باید بهش لینک بدید یا شرط بزارید مثلا بگید اگه لینک این صفحه رو زد وارد یه صفحه ای که من میخام بشه
http://wpschool.ir/%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-1/
لینک بالا تعدادی از شرط های وردپرس رو گفته ببینید
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/16
البته شما در وردپرس میتونید توی قسمت ویرایش پیوند در قسمت هدف لینک بدید که به جای فلان صفحه مثلا صفحه ایکس باز بشه
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/16
بازم ممنون از راهنمایی تون.کلا ورد پرس رو بیخیال شین.من از یکی از دوستانم پرسیدم جوابشو اینطوری داد.حالا من از شما میخوام یه راهنمایی در این باره بدین.
"بله با استفاده از دستورات htaccess. این کار قابل انجام است www.htaccesstools.com/articles/password-protection "
لینک وبسایت رو هم داد و گفت برو از اون قسمت پیگیر باش.حالا من کار شما رو راحت کردم.ممنون میشم یه راهنمایی اساسی کنید.منتظرتون هستم.با تشکر
توسط حامد در تاریخ 1397/01/16
دوست عزیز توی وب سایتی که فرستادید نکته های بسیار زیادی وجود داشت و من ترجیح دادم ترجمه ی این صفحه رو برای شما آماده کنم و بفرستم
در پست بعدی این ترجمه رو میفرستم
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/17
فایل htaccess چیست؟
امروزه در اکثر سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس یک فایل در شاخه اصلی هاست به اسم htaccess هست. این فایل رو در حقیقت با نام distributed configuration files میشناسند و در واقع برای کنترل آپاچی هستند که روی یک شاخه و تمام زیر شاخه های آن عمل میکنه. این فایلها برای کارکرد در کنار فایلهای معمولی HTML یا PHP قرار میگیرن، میشه گفت این فایل اسم نداره بلکه فقط از بخش پسوند تشکیل شده و به صورت .htaccess دیده میشه.
.htaccess یک فایل مخفی هست که میتونه در هر فولدری باشه و همانطور که ذکر شد عملیات های سرور مربوط به آن فولدر و زیر شاخه هایش رو تنظیم میکنه، مثلا میتوانید دسترسی یه سری فایل ها را محدود کنید تا از اون فایلها محافظت بشه، URL را تنظیم کنید یا مدریت فایلهای قابل کش و خصوصیات آنها بپردازید و…
این فایل در سرور به صورت فایل مخفی هست و برای نمایش اون کافی هست مثلا در سی پنل، هنگامی که بر file manager کلیک میکنید تیک گزینه show hide files را فعال کنید تا بعد از باز شدن پنجره مدیریت فایلها تمام فایلهای مخفی قابل رویت باشن.
آموزش htaccess، امنیت و مدیریت بهینه وردپرس با آن
تو این آموزش برای اینکه تنظیمات برای تمام فولدرهای بخش اصلی سایت اعمال بشه ،من از فایل htaccess موجود در فولدر public_html استفاده میکنم. حال اگه این فایل در پوشه public_html شما وجود نداشت کافی هست از منوی سی پنل گزینه newfile را رو انتخاب کنین و سپس .htaccess را وارد کنید، باز تاکید میکنم این فایل نام نداره و نقطه را باید در ابتدای محل درج عنوان وارد کنید و سپس عبارت htaccess رو تایپ کنید.
اگه هم این فایل از پیش موجود بود بهتره یه کپی از اون رو به عنوان بک آپ ذخیره کنید. و در صورت وجود کد داخل اون بهتره در آخر خط یک بار اینتر رو بزنید و دستورات آموزش داده شده در اینجا رو بعد اون وارد کنید. (البته بعضی وقتها لازمه یه کد در ابتدای فایل قرار بگیره که به جاش توضیح میدم)
خوب حالا نوبت این میرسه بریم ببینیم چه کارهایی رو میشه با این فایل انجام داد:
1) محافظت از خود فایل .htaccess :
برای جلوگیری از سرقت اطلاعات خود فایل htaccess کد زیر رو در ابتدای فایل htaccess قرار بدین:
order allow,deny
deny from all
2) جلوگیری از سرقت فایلهای و فولدرهای درون هاست :
بیشتر وقتها اطلاعاتی مثل فایلهای قالب اختصاصی شما که بر روی هاست قرار دارند و یا فایلهایی که به صورت zip شده در هاست خود ذخیره کردهاید به راحتی با مرور هاست شما توسط سایرین کشف و به سرقت میره برای جلوگیری از این امر کد زیر رو در انهای فایل htaccess قرار بدین.
Options All -Indexes
3) معرفی زبان پیشفرض (DefaultCharset) :
برای اینکه زبان پیشفرض استفاده شده رو به مرورگرها بگین بیشتر وقتها اون رو در قسمت هدر کدهای سایت قرار میدین. با دستور کوتاه زیر به آپاچی میگیم که همیشه صفحات را با زبان خاصی ارسال کن. این عمل برای سئو سایت تاثیری خوبی داره.
# pass the default character set
AddDefaultCharset utf-8
4) تعیین صفحات سفارشی برای صفحات خطا :
با دستور زیر میتوانید برگههایی رو که برای نمایش هنگام ایجاد خطا، طراحی و در پوشه error قرار دادین رو جایگزین صفحات خطای پیشفرض سرور کنید و خطای مورد نظر خودتون رو به کاربر نشون بدین. معرفی و تعیین صفحات خطا برای سئو سایت تاثیر خوبی داره.
ErrorDocument 401 /error/401.php
ErrorDocument 403 /error/403.php
ErrorDocument 404 /error/404.php
ErrorDocument 500 /error/500.php
چند خطای آپاچی برای نمونه:
خطای 401 : دسترسی به آدرس وارد شده غیر مجاز است.
خطای 403: دسترسی به این آدرس ممنوع میباشد.
خطای 404: آدرس مورد نظر یافت نشد.
خطای 500: خطای داخلی سرور بوجود آمده است.
5) بن کردن اسپمرها با .htaccess (محدودیت دسترسی از طریق آی پی) :
چون دیدگاههای اسپم واقعا روی اعصاب هستند و مخصوصا اگر سایتتان پیشرفت داشته باشه این دیدگاهها به صورت وحشیانه هجوم میارند که ما کلا میخواهیم آی پی اونها رو مسدود کنیم.
order allow,deny
deny from 200.49.176.139
allow from all
دستور “allow from all” یعنی همه آیپیها بجز آیپیهای مسدود شده دسترسی دارند. اگه بخوایم فقط به آیپیهای خاصی اجازه دسترس بدیم کافیه به این کدی به این شکل وارد کنید “allow from 188.50.38.143” و به جای آی پی درج شده آی پی مورد نظر خودتون رو وارد کنید.
با دستور “deny from 200.49.176.139” هم اجازه دسترسی این آی پی رو میگیرم که میتونید به هر تعداد که خواستین از اون زیر هم اضافه کنید. با این کد هم دیگه هیچ آی پی اجازه ورود نخواهد داشت حتی خود شما “deny from all”.
نکته : بعضی مواقق قرار دادن “
6) جلوگیری از ارسال دیدگاه اسپم در وردپرس :
افزونه اکیسمت افزونه شناخته شدهای در زمینه جلوگیری از ارسال اسپم هست که در بسته اصلی خود وردپرس هم وجود داره اما شما میتونید با استفاده از کد زیر از ارسال هرزنامه به وبسایتتان جلوگیری کنید دقت داشته باشید که در خط چهارم آدرس سایت خودتون رو وارد کنید.
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_METHOD} POST
RewriteCond %{REQUEST_URI} .wp-comments-post.php*
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !.*yourblog.com.* [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^$
RewriteRule (.*) ^http://%{REMOTE_ADDR}/$ [R=301,L]
7) حذف category از آدرس سایت وردپرسی شما :
شاید شما هم دوست داشته باشید کلمه /category/ رو از آدرس سایت وردپرسی خودتون حذف کنید. این کار علاوه بر اینکه باعث جمع و جور شدن url شما میشه تاحدودی هم در سئو سایتتون موثر هست. البته با تغییر پیوند یکتای مربوط به category هم میشه که این کار رو افزونههای سئو برای شما انجام میدن و این کد رو محض یک راه حل بیرون از چهارچوب اصولی قرار دادم .
RewriteRule ^category/(.+)$ http://www.yourblog.com/$1 [R=301,L]
8) تغییر عنوان و پسوند فایل پیشفرض index در هنگام بارگذاری :
حتما تا حالا متوجه شدین که در هنگام فراخوانی یک آدرس پیشفرض یکی از فایل های index.html یا index.php یا… بارگزاری میشن. حال اگه دوست داشتین این سنت رو بشکنین می تونین از کد زیر استفاده کنید. با قرار دادن اون هنگام فراخوانی به دنبال file.php میگرده و اگه نبود به دنبال file.html خواهد بود.
DirectoryIndex file.php file.html
9) ورود به سایت با www یا بدون www :
اینکه سایت از هر دو روش امکان بارگزاری داشته باشه یعنی باید فاتحه سئو سایتتون رو بخونین چون در اینصورت روبوتهای گوگل فکر میکنن دو دامنه یک مطلب را منتشر میکنه و از ارزش هر دو کم میکنن، طبق تجربه برای سئو بهتره سایت بدون www باشه دلیلش هم کوتاه شدن دامنه هست ولی تا یادم نرفته بگم تا تو دردسر نیوفتین ? ، اگه تا حالا سایتتون با www بود و ایندکسهایی که تو گوگل دارین به این صورت ذخیره شدن از فکر عوض کردنش در بیاین چون نتیجهای جز از دست دادن تمام ایندکس هایی که داشتین براتون نداره جز در مواردی که برای ایجاد این تغییرات ریدایرکت 301 در نظر گرفته بشه.
اگه میخواین بفهمین سایتون به چه صورت تو گوگل ثبت شده بهتره در جستجوی گوگل این متن رو وارد کنید (بهجای yoursite.com دامنه خودتون رو وارد کنید) “site:yoursite.com” و یک بار هم “site:www.yoursite.com” رو وارد کنید با نتیجه جستجو میتونین بفهمین گوگل از چه شکل سایتتون خوشش میاد ?
خوب حالا برای اینکه دامنه سایتتون بدون www قفل کنید کافیست کد زیر را در htaccess قرار دهید (البته آدرس دامنه خودتون را بجای yoursite.com در خط دوم و سوم وارد کنید):
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^yoursite.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://yoursite.com/$1 [R=301,L]
و برای قفل کردن دامنه فقط با www از این کد استفاده کنید:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.
RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
10) بالا بردن امنیت فایل wp-config.php در htaccess :
برای جلوگیری از سرقت اطلاعات فایل حیاتی و جلوگیری از دسترسی به اطلاعات پایگاه داده سایت کد زیر رو در فایل قرار بدین (این مورد قبلا به صورت کامل از ماندگار وب توسط دوستان درج شده که می تونین برای اطلاعات بیشتر به اون سر بزنین) :
order allow,deny
deny from all
11) مخفی کردن فرمت ها/شناساندن فرمتهای جدید (add mime type) :
یک راه امنیتی که من واقعا پیشنهاد میکنم واسه حفاظت از اسکریپتهای PHP شما این هست که آنها PHP نباشند! برای مثال: فایل PHP شما با فرمت ASP باز شود!!
AddType application/x-httpd-php .asp .jsp
یه توضیح مختصر : Addtype به ما میگوید که میخواهیم یک فرمت جدید بشناسانیم بعد نوع آن فایل های خاص با فرمت دلخواه خود میگوییم مثلا image/png یا text/css بعد میگوییم که چه فرمتی رو از این به بعد به عنوان نوعی که گفتهایم بشناس.
اما فرض کنید میخواهید از shtml/ssl در سایتتون استفاده کنید و نیاز به شناساندن این فرمتها به آپاچی دارین :
AddType text/html .shtml
AddHandler server-parsed .shtml
Options Indexes FollowSymLinks Includes
12) ریدایرکت/Redirect کردن :
اونقده مردم اومدن با جاوا اسکریپت و امثال اون آدرسها رو به آدرسهای دیگهای ریدایرکت کردن آخر سر این کد به جاش به وجود اومد ?
Redirect /Dirold/old.html http://site.com/DirNew/new.html
13) محدود کردن نوع فایلهای قابل اجرا و نمایش :
برای حفظ امنیت و اطلاعات سایتتون میتونید پسوند فایلهایی که بتوان بازشون کرد رو تعیین کنید :
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !^(.+).css$
rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !^(.+).js$
rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !file.php$
RewriteRule ^(.+)$ /deny/ [nc]
توضیح : با کد بالا کاربر فقط اجازه باز کردن فایل هایی با پسوند css , js و php رو داره و در صورت درخواست سایر پسوندها ریدایرکت میشه به پوشه deny.
14) ایجاد محدودیت در آپلود فایل :
با کد زیر حداکثر حجم فایل قابل آپلود رو 20 مگابایت تنظیم کردیم.
php_value upload_max_filesize 20M
15) ایجاد محدودیت در حجم پست ارسالی :
با کد زیر میشه حداکثر حجم هر پست رو 2 مگابایت تعیین کرد.
php_value post_max_size 2M
16) نمایش پیغام requast time در بازه زمانی مشخص :
requast time حداکثر زمانی درخواست فراخوانی یک صفحه هست :
php_value max_execution_time 200
17) حداکثر زمان دریافت اطلاعات POST و GET :
php_value max_input_time 250
18) جلوگیری از سرقت پهنای باند، فایلها و عکسها :
خیلی وقتها اتفاق میافته مدیران سایتهای دیگر آدرس عکس یا فایلهای شما رو کپی میکنن و تو سایت خودشون استفاده میکنن. با این عمل در حقیقت در هنگام درخواست برای نمایش اونها این درخواست به سرور شما ارسال میشه و در نهایت ار پهنای باند شما کاسته میشه. برای جلوگیری از این کار و ایجاد محدودیت برای نمایش فایلهاتون کد زیر رو در فایل htaccess قرار بدین:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?site.com/ .*$ [NC]
RewriteRule .(gif|jpg|swf|flv|png)$ /feed/ [R=302,L]
19) فعال کردن قابلیت Gzip :
وقتی کاربری از طریق مرورگر سایتش درخواست نمایش سایت شما رو میده این درخواست به سرور شما ارسال میشه و سرور فایلهایی که برای نمایش سایت شما لازم هست رو جمع میکنه و به مرورگر کاربر میفرسته و سایت شما نمایش داده میشه، ولی اگه از قابلیت Gzip استفاده کنید هنگام درخواست، سرور فایلهای مورد نیاز رو به صورت فشرده در میاره و این فایل فشرده رو به مرورگر ارسال میکنه و بعد از خارج شدن از حالت فشرده در سیستم کاربر سایت شما نمایش داده میشه. در حقیقت میزان حجمی که باید توسط مرورگر برای نمایش سایت شما دریافت بشه کمتر میشه و این یعنی افزایش قابل توجه سرعت بارگزاری سایت شما. برای اینکه چک کنید که هاست شما از این قابلیت پشتیبانی میکنه از این ابزار استفاده کنید. اگه پشتیبانی نمیکنه باید هاست رو عوض کنید و اگر پشتیبانی کرد کد زیر رو برای فعال شدنش روی سایت خودتون در فایل htaccess قرار بدین (این کدی هست که من برای سایت خودم استفاده میکنم شما میتونین پسوندهای مورد نظر خودتون رو با پسوندهای درج شده در اینجا تعویض کنین)
# BEGIN Compress text files
SetOutputFilter DEFLATE
# END Compress text files
20) مدیریت Cache فایلها :
کش یعنی اینکه یه سری از فایلهای سایت شما که تغییراتی ندارن و یا در فواصل زمانی زیاد دچار تغییرات قرار میگرن مشن رو در یک محفظه به نسبت امن در مرورگر کاربر ذخیره کنیم تا در دفعات بعدی مراجعه به سایت این فایلها از خود سیستم اون بارگزاری بشن و در نهایت سرعت بارگزاری سایت خودمون رو چندین چند برابر کنیم.
کدی که در پاین قرار دادم کدی هست که من خودم دارم ازش استفاده میکنم و به مرور کامل شده و شما می تونید از هر بخش اون بنا به نیاز خودتون استفاده کنین:
# BEGIN Expire headers
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month"
ExpiresByType image/png "access plus 1 month"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 month"
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType text/javascript "access plus 1 year"
ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 1 year"
ExpiresByType text/html "access plus 600 seconds"
ExpiresByType application/xhtml+xml "access plus 600 seconds"
ExpiresByType font/ttf "access plus 1 year"
ExpiresByType font/woff "access plus 1 year"
# END Expire headers
# BEGIN Cache-Control Headers
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
Header set Cache-Control "max-age=2592000, private"
Header set Cache-Control "max-age=600, private, must-revalidate"
# END Cache-Control Headers
# BEGIN Turn ETags Off
Header unset ETag
FileETag None
# END Turn ETags Off
# BEGIN Remove Last-Modified Header
Header unset Last-Modified
# END Remove Last-Modified Header
21) حل مشکل تعداد آیتم های فهرست وردپرس :
اگه دقت کرده باشین هنگام ساخت فهرست دستهها به صورت دستی از یه جایی به بعد دیگه هر چی اضافه میکنین بعد ذخیره میکنید، میبینید که اضافه نشده، برای حل این محدودیت کد زیر رو تو فایل htaccess قرار بدین:
php_value suhosin.post.max_vars 7000
php_value suhosin.request.max_vars 7000
22) افزایش امنیت محتوای فولدر wp-includes :
کافیه کد زیر رو در htaccess قرار بدین :
# Block the include-only files.
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^wp-admin/includes/ - [F,L]
RewriteRule !^wp-includes/ - [S=3]
RewriteRule ^wp-includes/[^/]+.php$ - [F,L]
RewriteRule ^wp-includes/js/tinymce/langs/.+.php - [F,L]
RewriteRule ^wp-includes/theme-compat/ - [F,L]
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/17
بی نهایت ممنون از راهنمایی تون.کم کم مشکل من حل میشه ولی فقط یه مشکل هس اونم اینه که من نمیتونم صفحه سفارشی بسازم.
طبق راهنمایی شما متنی که استفاده کردم این قسمته که به درد من میخوره
؛تعیین صفحات سفارشی برای صفحات خطا :
با دستور زیر میتوانید برگههایی رو که برای نمایش هنگام ایجاد خطا، طراحی و در پوشه error قرار دادین رو جایگزین صفحات خطای پیشفرض سرور کنید و خطای مورد نظر خودتون رو به کاربر نشون بدین. معرفی و تعیین صفحات خطا برای سئو سایت تاثیر خوبی داره.
ErrorDocument 401 /error/401.php
ErrorDocument 403 /error/403.php
ErrorDocument 404 /error/404.php
خلاصه :بعد اینکه روی پوشه dl2 رمز گذاشتم و یوزر و پسورد واسه کاربران تعیین کردم.(ضمیمه jpg01) و هر کس که نتونست لاگین بشه پیغام (jpg02ضمیمه) نشون میده.حالا من میخوام به جای این صفحه یه صفحه سفارشی بسازم (مثلا صفحه اکانت تهیه کنید)حالا من دستور بالایی رو تو بخش .htaccsess قرار دادم.حالا از این به بعد نمیدونم این فایل htaccsess رو تو کدوم قسمت بذارم منظور تو public_html یا public_html /dl2 ؟
و در ضمن از طریق error pages ادرس صفحه سفارشی رو چطور قرار بدم(ضمیمه jpg03(
ممنون میشم یه راهنمایی هم در این مورد بکنید.
توسط حامد در تاریخ 1397/01/17
بررسی میکنم خبر میدم خدمتتون
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/18
با سلام
شما صفحه سفارشی که ساختید رو بزارید جای اون صفحه ای که میخاید نشون بدید فک کنم باید بزارید توی public_html/dl2
و آدرس صفحه جدید رو هم جایگزین ادرس صفحه قبلی کنید
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/18
ممنون از راهنمایی تون ولی فقط یه مشکلی هس اونم اینه که الان هر کی یوزر و پسورد داره کلا به پوشهdl1 دسترسی داره ولی من میخوام فقط لینک یه فایلی مثلا موزیک یا لینک یه عکسی رو داشته باشه.ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
ضمیمه
توسط حامد در تاریخ 1397/01/19
شرمنده هستم بیشتر از این اجازه ندارم راهنمایی کنم باید درخواست جدید بدید
با تشکر ،
مهدی جوادی
پاسخیاب
توسط مهدی جوادی در تاریخ 1397/01/20