درباره کالباس خانگ

عنوان : درباره کالباس خانگ
گروه درخواست : سوالات آشپزی
شرح درخواست :

سلام ببخشید کالباس خانگی درست کردم با پلاستیک مخصوص کالباس بعد سرشو محکم با بند بستم ۱ساعتو نیم جوشاندمش الان که در اوردم میبینم یه کم آب داخلشه این طبیعی هست یا خراب شده ولی از جایی که بستمش اصلا آب وارد نشده چند دقیقه باید بذارمش داخل یخچال ممنون میشم راهنماییم کنید


پاسخ شما



توسط فردین قنبری در تاریخ 1398/04/21


پاسخ کارشناس

با سلام
سوسیس را بیشتر از ۴۵ دقیقه بخار پز نمایید نجوشانید
سپس ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد در فریزر قرار دهید

با تشکر ،
پاسخگوی شماره 11
پاسخیاب

توسط پاسخگوی شماره 11 در تاریخ 1398/06/13

شما هم سوال دارید ؟

از کارشناسان پاسخیاب بپرسید!
loading...